Jak trwale usunąć konto na Twitterze? – Przewodnik dla Ciebie [Menedżer partycji]

Streszczenie :

usuń konto na Twitterze

Jak mogę usunąć moje konto na Twitterze? Możesz zobaczyć takie pytania, które są często zadawane podczas surfowania w Internecie. Dziś, MiniNarzędzie pokaże ci krok po kroku, jak trwale usunąć konto na Twitterze.

Szybka nawigacja :

Co musisz wiedzieć o usunięciu konta na Twitterze



Twitter to świetny kanał, na którym możesz nagłośnić swoje memy, wiadomości ze świata, popkulturę itp. Jest przydatny i pouczający. Jednak może to być również przytłaczające, uzależniające i po prostu nieprzyjemne. Jeśli znudzi Ci się to, możesz usunąć konto na Twitterze.

Wskazówka: Jeśli masz problemy z kontem na Twitterze (takie jak brakujące tweety, nieprawidłowy obserwujący lub liczba obserwujących, podejrzane wiadomości bezpośrednie itp.), dezaktywacja i reaktywacja nie będzie działać. Lepiej skontaktuj się z obsługą Twittera.

Co oznacza usunięcie konta na Twitterze? Po tej operacji Twoja nazwa użytkownika, wyświetlana nazwa i profil nie będą już widoczne na twitter.com ani w aplikacji. Jak trwale usunąć konto na Twitterze? W tym celu musisz dezaktywować konto.



Twoje informacje na Twitterze będą przechowywane przez 30 dni, co oznacza, że ​​możesz w tym czasie reaktywować konto. Po tym okresie informacje zostaną usunięte i nie będzie można ponownie aktywować konta.



Biorąc pod uwagę ten fakt, zaleca się udostępnienie nazwy użytkownika i adresu e-mail do ponownego wykorzystania w przyszłości przed dezaktywacją konta. Aby ponownie użyć konta, po prostu zmień swoją nazwę użytkownika i adres e-mail w obszarze Ustawienia profilu. Pamiętaj, aby potwierdzić zmianę, klikając link w e-mailu potwierdzającym wysłanym przez Twittera przed kontynuowaniem procesu dezaktywacji.

usuń miniaturę konta Skype Jak trwale usunąć konto Skype? Oto pełny przewodnik

Jeśli chcesz usunąć konto Skype, ale nie wiesz, jak to zrobić, ten post jest tym, czego potrzebujesz. Ilustruje szczegółowe kroki, aby trwale usunąć konto Skype.

Czytaj więcej

Usuń konto Twitter na pulpicie

Tutaj chcielibyśmy pokazać, jak usunąć konto na Twitterze na komputerze. Wykonaj poniższe kroki.



Krok 1: Kliknij tutaj aby zalogować się na swoje konto na Twitterze.

Krok 2: Kliknij na Więcej w lewym okienku, a następnie kliknij Ustawienia i prywatność w menu podręcznym.

kliknij Ustawienia i prywatność



Krok 3: Kliknij na Dezaktywuj swoje konto opcja kontynuowania.

kliknij Dezaktywuj swoje konto

Krok 4: W wyskakującym okienku zobaczysz kilka powiadomień. Jeśli potwierdzisz pozycje, kliknij Dezaktywować przycisk. Następnie postępuj zgodnie z instrukcjami wyświetlanymi na ekranie, aby zakończyć proces.



kliknij Dezaktywuj

Discord udostępnij migoczącą miniaturę Metody 5, aby naprawić migotanie ekranu Discord

Czy napotkałeś problem z migotaniem udostępniania ekranu Discord? W rzeczywistości ten błąd dezorientuje wielu użytkowników. Cóż, nie martw się tym z tym przewodnikiem.

Czytaj więcej

Usuń konto Twitter na iOS i Android

Oto przewodnik, jak usunąć konto Twitter na iOS i Androidzie. Możesz rozpocząć operację, wykonując podane kroki.

Krok 1: Uruchom aplikację Twitter, aby przejść do jej głównego interfejsu.

Krok 2: Następnie kliknij swoje zdjęcie profilowe w lewym górnym rogu i wybierz Ustawienia i prywatność .

Krok 3: W następnym oknie kliknij Rachunek .

Krok 4: Przewiń w dół strony i kliknij Dezaktywuj swoje konto .

Krok 5: Kliknij na Dezaktywować przycisk, aby potwierdzić operację.

Powiększ ekran udostępniania nie działa miniatura Ekran udostępniania zoomu nie działa [Rozwiązania 5]

Czy masz problem z niedziałającym ekranem udostępniania Zoom? Jeśli tak, możesz przeczytać ten post. Omówiono kilka rozwiązań tego problemu.

Czytaj więcej

Dodatkowa wskazówka: jak aktywować konto na Twitterze

Jeśli chcesz ponownie aktywować swoje konto na Twitterze po dezaktywacji w ciągu 30 dni, możesz je ponownie wykorzystać, wykonując poniższe czynności.

Krok 1: Kliknij tutaj aby przejść do strony logowania Twittera. Możesz także otworzyć aplikację Twitter na iOS lub Androida.

Krok 2: Na wyskakującej stronie wprowadź swoje dane uwierzytelniające.

Wskazówka: Przed zalogowaniem otrzymasz powiadomienie z pytaniem, czy chcesz ponownie aktywować konto. Musisz tylko potwierdzić operację.

Krok 3: Następnie zostaniesz przekierowany na swoją oś czasu Home. Należy pamiętać, że przywrócenie tweetów, obserwatorów i innych informacji może zająć trochę czasu.